Skiften.se: Gruppblogg om förändringar i samhället och för människan

Det har blivit tunnsått med inlägg här på Framtidstanken. Som nämnts tidigare skriver jag litegrann på annat håll med något annorlunda inriktning.

Därför är jag mycket glad över att kunna presentera Skiften.org.

Skiften.se är en gruppblogg där jag tillsammans med tre briljanta medskribenter skriver om ”morgondagens debatt, samhälle och människa”, alltså ämnen som ligger mycket nära Framtidstankens. Skiften är ju disruptiva tidpunkter – då två trender möts och passerar varandra. Spelreglerna ändras. Strukturer omkullkastas. Klart att man kan ägna en hel blogg åt något så intressant!

Mina bloggkollegor är:

Mig kan ni läsa om här. Precis som mina medskribenter har jag i ”om mig”-sidan svarat på frågorna ”viktigaste händelse de kommande 10 åren?” och ”historiskt favoritskifte”. Läs gärna våra svar så får ni en bättre bild av hur vi tänker.

Vi har redan hunnit med att producera ett par texter. Du kan t.ex. läsa om ”evig kärlek på burk”, hur du får 1000-årigt liv, Richard Stallman och framtiden, ”spel utan underhållning”, den framväxande neuro-sektorn eller outsourcat havandeskap.

Hoppas att du som läser detta tar klivet över till Skiften och följer oss. Skriv gärna någon kommentar om vad som är bra eller kan göras bättre! Vi ses där.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *