Piratpartiet måste komma in i riksdagen

Jag har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska rösta på men jag börjar bli allt mer böjd att hålla med Erik Laakso:

Piratpartiet måste komma in i riksdagen i höst.

Man läser om serietecknare som döms till dagsböter, får sina hem genomsökta och datorer beslagtagna för att de innehaft tecknade_ bilder på nakna barn. Bilder som dessutom säljs i varenda gathörn i Japan.

Men läser om Copyswede som vill roffa åt sig pengar för allt som kan spela upp och lagra musik inklusive mobiltelefoner.

Man ser en bild som denna och kan inte avgöra om den är på skämt eller allvar.

Å detta är bara senaste veckans nyhetsflöde.

Piratpartiet i den svenska riksdagen skulle ge eko över hela världen. Det skulle bilda ringar på vattnet i andra länder. Det skulle vara en signal om att det får räcka nu. Det är dags att sätta ned foten.

Ja, jag vet att det finns gott om tomtar i partiet och att de har underliga åsikter om vissa frågor. Jag håller inte med dem om allt. Jag vet också att alliansen förmodligen kommer att behöva varenda röst de får för att vi inte ska få in kommunister i regeringen.

Men samtidigt… någonstans måste man säga ifrån om det så är med en ynka liten röst.

Fler som tänker som jag?

Uppdaterat: Mary fyller på.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Piratpartiet måste komma in i riksdagen”

  1. Profilbild för Troed

    Välkommen 🙂

  2. […] Linking blogs (6) Framtidstanken – Accelererande förändring i en global ekonomi, annarkia,Mikael Andersson (C), Tokmoderaten, Kent Persson (m) blogg » 2014 vinner Alliansen valet […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *