Nysurfat i högermarginalen

Inte skrivit särskilt mycket på ett tag p.g.a. tidsbrist, men jag har lagt till en länklista från del.icio.us i högermarginalen i bloggen. Denna kommer att uppdateras lite mer frekvent än själva bloggen framöver.

Uppdaterat: om ni kommer in till bloggen genom att läsa enbart den här posten så syns inte högermarginalen. Gå då till bloggens framsida så syns den.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nysurfat i högermarginalen”

 1. Profilbild för Simon

  Sjyst att du publicerade din aktie-lista hos Avanza, eller det kanske var nån annans? Rätt traditionell var den i alla fall tyckte jag. Och både Ericsson och Nokia… Mesigt…

 2. Profilbild för Erik Starck
  Erik Starck

  Ledsen att göra dig besviken men det där var Avanzas standard-aktier i deras ”personlig aktielista”, alltså samma aktier som alla får upp per default.

  Hämtar ju länkarna från min del.icio.us-samling och hade missat att bara plocka ut de som var taggade med ”framtidstanken”. Resten finns här om man skulle vara intresserad:
  http://del.icio.us/erikstarck

  Jag har lagt in vissa standardlänkar taggade med ”mobilen” för att kunna få in dem i Opera Mini snabbt o smidigt efter det att man flashat om telefonen.

  Tror de ”felaktiga” länkarna låg ut max några timmar. Skönt att man har läsare som håller koll på en. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *