Ny ”grön, liberal” tankesmedja bildad

Det kommer säkert att komma många framtidstankar från Fores. De är partipolitiskt oberoende (vem som ligger bakom en tankesmedja är tydligen väldigt viktigt – man måste ju veta vilken förutfattad åsikt man ska ha om vad de presenterar) men det är Centerpartiet som tagit initiativet till bildandet:

FORES är partipolitiskt och religiöst obundet. Initiativet till bildandet av Fores togs 2007 av Centerpartiet, men oberoendet säkerställs genom att verksamheten bedrivs genom en fristående stiftelse. Intresserade organisationer inbjuds till samverkan med tankesmedjan.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Ny ”grön, liberal” tankesmedja bildad”

 1. Profilbild för Håkan Larsson
  Håkan Larsson

  Orden grön och liberal kan gå ihop, om man använder det sistnämnda i dess korrekta betydelse vilket exempelvis Folkpartiet inte gör. Orden grön och Centerpartiet kan däremot på inga villkors vis fås att överenstämma. Hur mycket centern än kopierar från andra kommer man ändå aldrig ifrån sitt välplogade arv.
  MEN jag erkänner gärna att ”Fores” är mer målande än mitt tidigare förslag ”Kvickroten”. Det är liksom mera enkelspårigt.

 2. Profilbild för Erik Starck
  Erik Starck

  Klart att grön och liberal kan gå ihop. Dåligt formulerad titel av mig om man tror att så inte skulle vara fallet. Kanske ska ta bort citationstecknen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *