Fortfarande inget bredband

Inte nog med att Bredbandsbolaget fortfarande inte efter sju veckor levererat mitt ADSL-abonnemang efter min långa flytt på 5 meter, nu har dessutom min trådlösa router exploderat.

Ja. Exploderat.

Skulle kolla med modemet om det osannolika hade hänt att någon lyckats med bedriften att koppla om växeln och kände en svag stickade doft från den trådlösa routern. Tar upp den och undersöker närmre och då – poff – smäller det till. Vit, illaluktande rök börjar pysa ut ur den lilla burken.

Jag börjar misstänka att internet försöker göra sig av med mig. Skaka sig av mig som en irriterande fluga.

Men det är nog bara abstinensen som talar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *