Fi mot riksdagen

För de som missade gårdagens Aktuellt-inslag med nystartade riksdagskandidaten Feministisk Initiativ finns här en sammanfattning som MP3-fil. Hela inslaget kan du se på Aktuellts hemsida i en vecka till.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Fi mot riksdagen”

 1. Profilbild för Mats Andersson

  Jag tyckte programledaren, vad hon nu heter, ägnade sig för mycket åt de där hejarklacksledarna som skanderade att de hatade män osv, i intervjun med Gudrun Schyman. Hallå, det var ett artistiskt uppträde med ganska mycket parodi över sig.

  Sen undrar jag vad det var för typer som kom springade bakom Schyman i slutet av intervjun.

 2. Profilbild för Erik Starck

  Om Sverigedemokraterna hade haft ett ”humorinslag” om att hata svartingar och skära dem i stycken tror jag nog att frågorna hade varit mer än befogade. Om FI vill in i riksdagen måste de väl granskas och betraktas som alla andra partier.

  Rent PR-mässigt är det ju också ett direkt klavertramp. Det är liksom serverat åt journalisterna att fråga om och omöjligt att försvara. ”Vi skoja ju bara”. Jo, tjena. Å SCUM-manifestet är bara humor. Visst. Jättekul.

  Förvisso har jag saknat partier med glöd och hunger, men att skämta om att man hatar halva befolkningen är inget annat än korkat för ett parti som säger sig vara demokratiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *