Drunknar i spam

Antalet spamkommentarer i bloggen har börjat nå stormstyrka. Det innebär en hel del upprensande bland kommentarerna vilket tyvärr kan innebära att en riktig kommentar kan kastas (något jag precis tror mig ha gjort skyldig till). Hav överseende och om någon kan tipsa om ett bra sätt att slippa spam i WordPress är jag tacksam.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Drunknar i spam”

 1. Profilbild för Johan Folin

  Jag använder Spam Karma (http://unknowngenius.com/blog/wordpress/spam-karma/). Det har funkat bra för mig hittills.

 2. Profilbild för Fredrik Wackå

  Akismet, den plugin som följer med WordPress 2.0, är super. Den släpper inte igenom något spam men fångar heller inget som ska publiceras. Riktigt hur den gör begriper jag inte, men den är betydligt bättre än spamfiltret i Outlook…

 3. Profilbild för Patrick

  Här är en start i alla fall.

 4. Profilbild för Erik Starck
  Erik Starck

  Tack för tipsen. Antar det är dags att uppgradera till 2.0, ungefär sist av alla.

  Fredrik: antar vi ses i morgon, förresten. I Danmark?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *