Alternativa texter till valaffischer

Jösses vad tråkiga och intetsägande partiernas valaffischer är. Ungefär som deras visioner om ett framtida Sverige. De kunde väl åtminstone vara lite mer ärliga i sin kommunikation. Här kommer därför i all välmening några förslag på alternativa valaffischer, eller åtminstone texter.

Moderaterna. ”Vi är inte farliga. Vi lovar.”

Socialdemokraterna. ”FUUUSK! Moderaterna stal vår politik! Ja, alltså den vi bedrev innan vi tokhöjde skatterna.”

Folkpartiet. ”Dom kallar oss liberaler fast egentligen borde vi heta Lärarpartiet.”

Centerpartiet. ”Inga j*vla bönder! Vi gillar däremot att tycka en massa om entreprenörer. Att faktiskt åstadkomma något för dem, det är däremot en helt annan sak. Men de klarar sig ju så bra på egen hand.”

Kristdemokraterna. ”Vi gillar personlig frihet. Så länge man inte är sådan där bög. Usch. ”

Miljöpartiet. ”Naturen är viktigare än människan. Det är inte så att vi vill utrota människan, bara reducera hennes antal lite. PS Partiledningen och rättänkande är undantagna.”

Vänsterpartiet. ”Alla ska ha det EXAKT lika – annars är det orättvist. Så tro fan inte att du är något! PS Partiledningen och rättänkande är undantagna.”

Piratpartiet. ”Det finns 10 sorters människor. De som röstar på oss och de som inte gör det. Begrep du det skämtet tillhör du antagligen den förra kategorin.”

Vad tycker du att partierna borde skriva på sina affischer?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Alternativa texter till valaffischer”

  1. Profilbild för Mattias Östmar

    LOL!! Väldigt roligt – särskilt att jag tydligen tillhör dem som röstar på Piratpartiet enligt deras alternativa affischtext! 🙂

  2. Profilbild för Lotten Kalenius

    Oj, det här var kul! De valaffischerna hade man ju i alla fall lagt märke till. Kanske skulle någon också få en fyndighetsröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *